Kind words
Zij gingen je voor!

Wat een bron aan informatie en tips!

Ik was al aardig bezig met voeding, beweging en mindset en bekend met de uitgangspunten van OERsterk, maar zocht iemand die mij kon helpen onderzoeken waar ik met mijn leefstijl verbetering kan aanbrengen. Er is zo’n overdaad aan informatie, alles lijkt dé absolute oplossing te zijn voor instant vitaliteit… 

Ik heb drie gesprekken gehad met Hanneke en dat heeft me inzicht, focus en motivatie gebracht. Er is meer rust en duidelijkheid waar ik de komende tijd verder mee aan de slag kan en dat geeft al direct energie. Hanneke is een fijne, enthousiaste vrouw die oog heeft voor jou en waar jij staat. Met een heldere uitleg en passie geeft ze inzicht in de verschillende aspecten die jouw vitaliteit bepalen en tips om direct mee aan de slag te gaan. Daarbij is Hanneke erg toegankelijk. Vragen tussen de gesprekken door worden snel beantwoord en een tussentijds berichtje om de motivatie en focus te houden behoren ook tot de mogelijkheden. Als ik in de toekomst vragen heb of tips kan gebruiken plan ik zeker weer een gesprek in met Hanneke!

VERA

Ik ben met Hanneke in contact gekomen toen ik halverwege mijn derde zwangerschap was. Mijn twee kindjes waren veel thuis door de maatregelen rondom COVID-19 en mijn zwangerschap liep niet zo lekker als de twee daarvoor. Ik had enorme behoefte aan meer energie en een goede balans vinden. Natuurlijk wel met oog voor de zwangerschap en mogelijke beperkingen die daarbij horen (dagelijks gaan hardlopen of fitnessen zou bijvoorbeeld geen optie zijn).

Hanneke was flexibel als het ging om het inplannen van de sessies, zodat er voor mij altijd een passend moment beschikbaar was. Ze heeft goed geluisterd naar mijn vraag en we hebben samen bepaald waar in eerste instantie de grootste behoefte lag. Met een flink aantal tips en adviezen kon ik vervolgens aan de slag om dat in de volgende sessie weer te bespreken en vervolgstappen te gaan maken.

Het is prettig en makkelijk praten met Hanneke. Met openheid en eerlijkheid bereik je immers het beste resultaat. En ondanks dat mijn lichaam het soms wat zwaarder kreeg met de zwangerschap heb ik toch mogen ervaren dat ik met kleine aanpassingen een nieuwe balans en nieuwe energie kon vinden. Ontzettend fijn! En bovendien ook allemaal tips die ik ook na de zwangerschap kan blijven toepassen.
Kortom: een echte topper en aanrader!

MARLEEN

Hanneke heeft veel kennis op alle gebieden van zelfzorg & energiemanagement. Ze heeft een heldere missie en haar passie is duidelijk voelbaar. Ze is prima in staat om zich af te stemmen op mij als klant en heeft mij empowered. Ik wil me fitter voelen en gezonder eten, Hanneke is hier de perfecte coach voor. Zij kan goed luisteren en vanuit haar kennis en kunde mij de informatie geven die voor mij relevant is en waarmee ik aan de slag kan. Het is aan mij om veranderingen in mijn dag aan te brengen waarin zij mij steunt en adviseert. Ze is in staat om mij inzichten te geven over hoe dingen ook anders kunnen. 15km fietsen zonder ontbijt? Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Het blijkt enorm bij te dragen om mezelf lekker voelen. Dit is een voorbeeld en zo kan ik er nog een aantal geven. Sinds mijn gesprekken met Hanneke ga ik bewuster door het leven, weet ik wat ik belangrijk vind en hoe ik dat kan doorvertalen naar zelfzorg. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, wat uitstraalt naar mijn omgeving. Hanneke haar manier van werken gun ik iedere vrouw.

LIEDEKE

In mijn zoektocht naar het optimaliseren van mijn leven én dus ook mijn energie, kwam Hanneke op mijn pad. Ik heb deelgenomen aan haar traject omdat ik merkte dat ik op momenten niet de energie ervaar die ik weet dat er wel kan zijn. Hanneke heeft een analyse gemaakt van mijn patronen qua eten & drinken, sporten & bewegen, inspanning & ontspanning waarover ik mega veel tips heb gekregen. In eerste instantie was ik wat overwhelmed door de hoeveelheid bruikbare tips (want ja, die wilde ik allemaal tegelijk integreren) waarbij Hanneke me vanuit compassie naar mezelf heeft laten kijken naar een toepassing die haalbaar en prettig voor mij is. Iedere dag heb ik opnieuw baat bij de tips van Hanneke die ik inmiddels tot nieuwe fijne patronen heb omgebouwd en nu onderdeel zijn van mijn dagelijkse routines (en momenten voor mijzelf).

Bedankt Hanneke, je bent een topper!

JOYCE

“HANNEKE IS EEN SUPER FIJNE SPARRINGSPARTNER EN MOTIVATOR.”

‘De energie spat al van het scherm zodra Hanneke in beeld komt, heerlijk om een sessie met haar al zo te beginnen. Ze is een super fijne sparringspartner en motivator. Hanneke heeft me helder inzicht gegeven in mijn lifestyle en goede verbeterpunten gegeven die ik nu dagelijks met succes toe pas. Voor mij was dit meer bewegen tijdens werkdagen en voldoende tijd nemen voor echte ontspanning. En dat voelt goed! Dankjewel Hanneke <3’

LISELOTTE

Wil jij ook bereiken wat bovenstaande vrouwen voor elkaar hebben gekregen? Stuur mij dan een berichtje en we plannen een call in.