premium: 10 weken 1:1 coaching

Barstensvol energie,

fitter en gezonder!

Word jouw beste versie en benut je leven zoals het bedoeld is.

Als OERsterk en orthomoleculair women’s health expert coach ik jou naar maximaal resultaat

Herkenbaar?

Je hebt een lekker druk en actief leven en houd met gemak veel ballen hoog. Althans, ook wel met een portie wilskracht. Je werkt hard, je bent goed in wat je doet en als echte regelneef krijg jij alles voor elkaar wat je echt wilt. 

Tenminste, alles behalve je energielevel. Je bent al een tijdje niet de beste versie van jezelf en dat weet je. Jouw drukke leven en flinke actiemodus hakken erin als topsport. Je hebt minder energie dan je zou willen en je hebt je in het verleden fitter en beter in je vel gevoeld. Alles kostte je toen ook wat minder moeite.

Stiekem ben je aan het doorbikkelen en daar ben je he-le-maal klaar mee. 

Je weet dat je beter kunt dan dit én dat je met meer energie nog meer van je leven zou kunnen genieten. Dat knaagt aan je.

Je verlangt naar een energieker en fitter lijf. Misschien ook wat strakker. Weer écht lekker in je vel zitten, blij worden als je in de spiegel kijkt en optimaal van je leven genieten.

Als kei in goede voornemens heb je inmiddels al het een en ander geprobeerd.

Elke keer weer vol goede moed en fingers crossed, maar helaas zonder blijvend resultaat.

Je doet een tijdje heel hard je best, maar valt dan toch weer terug in je oude patronen. Vermoeiend en frustrerend.

Zo wil je niet verder gaan. Dat voel je aan alles. Online zie je veel tips en informatie voorbij komen, maar welke goeroe moet je geloven en wat gaat voor jou nu echt het verschil maken? Dit keer wil je echt resultaat boeken, maar hoe ga je dit nu echt duurzaam voor elkaar krijgen én op een voor jou haalbare manier? Herkenbaar?

Dan zit je hier goed

Weinig energie, doorbikkelen, vage klachten of niet lekker in je vel zitten..het is allemaal zo zonde. Gelukkig is het ook niet nodig. 

Tijd is je meest kostbare bezit, dus verspil er niet meer van en laat mij je helpen om de beste versie van jezelf te worden én te blijven! 

Wat als jij in 10 weken weer fysiek en mentaal lekker in je vel zit, met energie voor 10 om alles te doen wat jou blij en gelukkig maakt?

“Life is exactly what you dare to make it.”

Joseph McClendon III

Jij bent het uitgangspunt

Samen gaan we aan de slag zodat jij je energieker, fitter en weer lekker in je vel voelt. We nemen jouw situatie en doelstelling volledig onder de loep en kijken naar je gezondheid, voeding, beweging, ontspanning, slaap, balans en omgeving.

Om je weer écht happy te kunnen voelen is het belangrijk dat we de oorzaak van jouw disbalans in kaart brengen. Heel vaak weten we niet wat ons lichaam écht nodig heeft

Het echte probleem is namelijk niet altijd dat wat je ziet.

Je ontdekt waar jouw lichaam echt behoefte aan heeft en hoe je jouw energielevel en gezondheid blijvend next level kunt brengen.

Lekker in je vel zitten I PowerFem

Geen quick-fix, maar een grondige health check aangevuld met een EMB bloedtest. Meten = weten. Door je status te meten, weten we exact wat voor jou de juiste koers is. Vervolgens bepalen we jouw persoonlijke actieplan die je met plezier en gemak in jouw leven kunt integreren. 

Je voelt je al snel fysiek lekkerder in je vel, maar ook je mindset beweegt mee. Het verschil tussen weten en doen en de sleutel naar jouw succes. Ik ben jouw grootste cheerleader en sta het hele traject klaar om je te helpen, motiveren en scherp te houden.

Het resultaat: Bakken energie en je fitter, gezonder én gelukkiger voelen. Met een lifestyle die je geen moeite of wilskracht kost, maar waar je elke dag blij van wordt!

En niet alleen jij. Als jouw beste versie kun je alles waarmaken waar jij van droomt én het beste van jezelf geven aan iedereen waar jij van houdt. En dat is hoe het leven bedoeld is.

Wedden dat je nieuwe lifestyle zo goed voelt dat je je afvraagt waarom je niet eerder bent begonnen? It’s time to own your power. Let’s do this!

Be the Best You Premium
Life changing Healthy Lifestyle & Mindset coaching

In 10 weken help ik jou de meest energieke, fitte en gezonde versie van jezelf te worden én te blijven.

Na dit programma:

Voel jij je vol energie, fit en lekker in je vel

Zowel fysiek als mentaal. Je geeft je lijf wat het nodig heeft.

Ervaar je next level gezondheid

Waar je de rest van je leven de vruchten van zult plukken.

Heb jij blijvend resultaat

Doordat je een lifestyle hebt ontwikkeld die bij je past en waar jij elke dag blij van wordt.

Maak je met gemak gezonde keuzes

Die je niet meer wilt missen. Je geniet nog steeds van iets lekkers, maar je hebt hier duidelijk minder behoefte aan.

Ga jij vrolijk en met een big smile door het leven

Je lijf en mind zijn in balans en dat voelt super goed.

Ben jij zelf die persoon die je zo graag wilde zijn

Een vrouw die goed zichzelf zorgt en relaxed ballen hoog houdt.

Haal jij meer uit je leven

Je ervaart meer tijd voor jezelf en doet vaker dingen waar je blij van wordt.

Voel jij je eindelijk weer 100% gelukkig

Op alle vlakken straal je meer rust, energie en zelfvertrouwen uit.

Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde.

Dit is je kans om het anders te gaan doen en jouw leven te benutten zoals het bedoeld is!

Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen! Dit is hét moment om je de rest van je leven energieker, gezonder, fitter én gelukkiger te voelen!

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt:

Traject op maat

10 weken lang intensieve 1:1 coaching waarin we echt samen aan de slag gaan. Al mijn kennis en ervaringen als OERsterk coach en orthomoleculair women’s health expert zet ik in voor de beste aanpak voor jou. Dit is een persoonlijk traject, op maat gemaakt. We gaan als team voor blijvend resultaat, met een flinke dosis fun!

Kick-off sessie
We starten met een uitgebreide kick-off sessie van 1 uur waarin we jouw vertrekpunt en doelen vaststellen. Voor aanvang vul jij het intakeformulier en voedingsdagboek in. Tijdens de sessie duiken we verder in jouw persoonlijke situatie, stellen we vast waar de disbalans vandaan komt en waar we 10 weken mee aan de slag gaan. Met de EMB test meten we hoe jouw lichaam ervoor staat, waardoor we nog gerichter aan de slag kunnen.
Het plan

Op basis van deze sessie maak ik een uitgebreid plan met als pijlers voeding, suppletie, beweging, ontspanning, mindset, stress, slaap, omgeving en zingeving. Afhankelijk van de uitslag van jouw EMB test zal ik je persoonlijk advies verder verrijken. Ook je hormonen, darmen, lever, spijsvertering, neurotransmitters en eventuele tekorten zijn van invloed op je energielevel en conditie!

Coaching

Vervolgens hebben we elke 2 weken een persoonlijke coach & mindset call van 60 minuten (6 in totaal) waarin we evalueren, zorgen dat we on track blijven en indien nodig bijsturen. Wat prioriteit heeft pakken we als eerste aan. Zo blijft het behapbaar en goed te volgen. Ik train je mindset, daag je uit en ben jouw stok achter de deur. Daarnaast mag je me gedurende het hele traject appen en mailen met vragen of als je ergens op vastloopt.

Goalgetter

Je ontvangt de Be The Best You Goalgetter waar je dagelijks mee aan de slag gaat, jouw nieuwe daily habits gemakkelijk kunt aanleren en je vooruitgang goed kunt bijhouden. We bespreken deze tijdens onze calls. Dagelijkse commitment is de sleutel naar succesvolle verandering.

BONUSSEN

Ik inspireer je met praktische tools zoals recepten, weekmenu’s, fijne oefeningen en meer!

Dit is wat mijn coaching andere vrouwen opleverde:

In mijn zoektocht naar het optimaliseren van mijn leven én dus ook mijn energie, kwam Hanneke op mijn pad. Ik heb deelgenomen aan haar traject omdat ik merkte dat ik op momenten niet de energie ervaar die ik weet dat er wel kan zijn. Hanneke heeft een analyse gemaakt van mijn patronen qua eten & drinken, sporten & bewegen, inspanning & ontspanning waarover ik mega veel tips heb gekregen. In eerste instantie was ik wat overwhelmed door de hoeveelheid bruikbare tips (want ja, die wilde ik allemaal tegelijk integreren) waarbij Hanneke me vanuit compassie naar mezelf heeft laten kijken naar een toepassing die haalbaar en prettig voor mij is. Iedere dag heb ik opnieuw baat bij de tips van Hanneke die ik inmiddels tot nieuwe fijne patronen heb omgebouwd en nu onderdeel zijn van mijn dagelijkse routines (en momenten voor mijzelf).

Bedankt Hanneke, je bent een topper!

JOYCE

Hanneke heeft veel kennis op alle gebieden van zelfzorg & energiemanagement. Ze heeft een heldere missie en haar passie is duidelijk voelbaar. Ze is prima in staat om zich af te stemmen op mij als klant en heeft mij empowered. Ik wil me fitter voelen en gezonder eten, Hanneke is hier de perfecte coach voor. Zij kan goed luisteren en vanuit haar kennis en kunde mij de informatie geven die voor mij relevant is en waarmee ik aan de slag kan. Het is aan mij om veranderingen in mijn dag aan te brengen waarin zij mij steunt en adviseert. Ze is in staat om mij inzichten te geven over hoe dingen ook anders kunnen. 15km fietsen zonder ontbijt? Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Het blijkt enorm bij te dragen om mezelf lekker voelen. Dit is een voorbeeld en zo kan ik er nog een aantal geven. Sinds mijn gesprekken met Hanneke ga ik bewuster door het leven, weet ik wat ik belangrijk vind en hoe ik dat kan doorvertalen naar zelfzorg. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, wat uitstraalt naar mijn omgeving. Hanneke haar manier van werken gun ik iedere vrouw.

LIEDEKE

Hi!

Ik ben
Hanneke
Oersterk en orthomoleculair women’s health expert

Als OERsterk en orthomoleculair women’s health expert help ik jou naar een energieker, fitter en gezonder lijf met een healthy lifestyle die geen moeite kost, maar waar je elke dag blij van wordt. Zodat je vol energie alles kunt waarmaken waar jij van droomt en het beste van jezelf kunt geven aan alle mensen waar je van houdt. Dat is hoe het leven volgens mij bedoeld is.

Ik zie zo vaak vrouwen die met weinig energie meer aan het overleven zijn en niet super lekker en stralend in hun vel zitten. En dat vind ik zo zonde! 

Doordat ik op jonge leeftijd van dichtbij gezien heb dat een lang en gezond leven niet zomaar een gegeven is, ontwikkelde ik een enorme drive om alles uit het leven te halen. Hierdoor had ik jaren het ‘talent’ om altijd maar door te gaan, gaf ik vaak prioriteit aan mijn werk en creëerde ik ook privé weinig rustmomenten.

Toen ik moeder werd besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde de meest fitte en energieke versie van mezelf worden en een betere work-life balance creëren. Het werd mijn passie en ik besloot te leren van de beste leermeesters op aarde. Een van de meest waardevolle periodes in mijn leven.

Al snel voelde ik me energieker, fitter, lekkerder in mijn vel en ik had geen darmklachten meer (iets waar ik echt jaren mee had rondgelopen). Ik voelde mij zo happy en dankbaar dat ik ontdekt had wat echt werkte en de sleutel tot een energieker, fitter en gezonder lijf gevonden had. 

Na ruim 14 jaar een succesvolle carrière te hebben gehad, merkte ik dat ik behoefte had aan meer voldoening en betekenis. Het was tijd om nog meer mijn hart te volgen. Daarom gooide ik het roer om en startte ik mijn eigen bedrijf: PowerFem. 

Middels 1:1 coaching en een op maat gemaakte aanpak help ik jou naar de meest energieke, fitte, gezonde en mentaal sterkste versie van jezelf. Mijn Be The Best You-methode is unieke combinatie van mindset-, life en OERsterk lifestyle coaching, verrijkt met orthomoleculaire geneeskunde. Hiermee maak ik het verschil.

Ik leer je hoe je zelf invloed hebt op je fysieke en mentale welzijn. Pas als je jouw lichaam voedt in plaats van vult en echt geeft wat het nodig heeft, kan het goed zijn werk doen en goed voor jou zorgen. En dat heeft niet alleen een geweldig positieve uitwerking op jezelf, maar ook op alle mensen om je heen.

Je hebt nu twee keuzes:

1

Je blijft zelf doorbikkelen wat je veel energie, frustratie, wilskracht en jouw kostbare gezondheid en tijd kost. You decide.

2

Je investeert in de verandering van je leven, om jouw beste versie te worden en te blijven.

Jouw investering:

€897,- inclusief BTW.

Dit bedrag kan in 2 termijnen betaald worden.

Veelgestelde vragen:

Het traject is speciaal voor ambitieuze vrouwen met een druk en actief leven. Enthousiaste multitaskers die er zeker van willen zijn dat ze echt hun mooiste leven leiden en zich hiervoor energieker, gezonder, en fitter willen voelen. Twijfel je of het ook voor jou is? Mail mij gerust op hanneke@powerfem.nl en dan denk ik met je mee!

De factuur ontvang je nadat je je definitief hebt aangemeld.

Yes! Je kunt het bedrag ook in 2 termijnen van €449 incl btw betalen. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen dan ontvang je na 4 weken je tweede factuur.

“Ik ben al zo druk” of “Ik red het nog wel even zo” hoor ik vaak en dat snap ik ook helemaal.
Wat je je wel mag afvragen: wat is je leven waard als je meer aan het doorbikkelen en overleven bent in plaats van jouw mooiste leven aan het waarmaken? Hoe lang ga je nog door voordat je in actie komt? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Júist nu is het moment om alles uit je leven te halen dat er in zit!

Tijdens het hele traject van 10 weken spreken wij elkaar sowieso 1x in de 2 weken tijdens onze online coachingsessie. Daarnaast sta ik altijd voor je klaar als je tussen onze sessies in vragen hebt of vastloopt. Als je een e-mail of een (spraak)berichtje via WhatsApp stuurt, krijg je binnen 24 uur antwoord.

Ja, dat kan. Door sommige werkgevers wordt het traject (deels) vergoed. Bijvoorbeeld als coachingstraject. Vraag dit na bij je werkgever.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje via hanneke@powerfem.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

One day or day one. You decide.

Dat je tot hier hebt gelezen is niet zonder reden.. Het is tijd voor duurzame verandering en dat weet je!

Je gaat je niet vanzelf beter voelen helaas. Dit is je kans om het eindelijk anders te gaan doen! Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde. Want heel eerlijk, wat is je leven waard als je hier niet vol energie, optimaal van kunt genieten?

Niemand kijkt aan het einde van zijn leven terug met de gedachte “Wat ben ik blij dat ik zo gebikkeld heb”. Mensen hebben eerder spijt dat ze niet hun dromen en een gelukkiger leven nagestreefd hebben.

Hoe lang ga jij nog door met doorbikkelen? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Juist nu is het moment om alles uit je leven te halen dat er in zit! Als je tot hier gelezen hebt dan weet je dat dit voor jou de juiste stap is.