In 2004 en in 2019 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop stond…

en waardoor ik er in 2020 achter kwam wat mijn missie is.

In 2004 en in 2019 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop stond…

en waardoor ik er in 2020 achter kwam wat mijn missie is.

Namelijk:

Vrouwen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Barstensvol energie, fitter en gezonder, zodat zij hun leven echt kunnen benutten zoals het bedoeld is.

Ik laat je zien dat je dit kunt bereiken door de juiste mindset, het maken van slimme voedingskeuzes en een lifestyle die geen moeite kost maar waar je elke dag blij van wordt.

Hoe het allemaal begon

Ik ben opgegroeid in een nuchter ondernemersgezin waarin ik ben opgevoed met quotes als ‘Niet lullen maar poetsen’ en ‘Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’. Als je hard werkt dan kun je alles bereiken en een mooie toekomst opbouwen voor later. Dat is wat mijn ouders ons mee gaven. 

Helaas liep het leven anders. Toen ik 10 was bleek dat mijn vader chronisch ziek was. In 2004 is hij hier uiteindelijk ook op 49-jarige leeftijd aan overleden. Met zoveel liefde voor zijn gezin, maar ook met nog zoveel dromen die hij niet heeft kunnen waarmaken. Van een motor en een boerderij kopen tot een nieuw bedrijf starten: eerst hard werken en dan ooit.

Maar ooit kwam niet. Ooit werd nooit. Waarom? Ik vond het zo oneerlijk en kon het jaren niet begrijpen.

De drive, doelgerichtheid, daadkracht, mindset en doorzettingsvermogen van mijn ouders hebben mij gevormd en absoluut veel gebracht. Al ben ik zelf meer het type van ‘Veel lullen en poetsen’ en vind ik juist heerlijk om elke dag wel even lekker gek te doen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Het liefst met een flinke portie zelfspot.

Een betere work-life balance

Over PowerFem

Het verlies van mijn vader heeft mij geleerd te relativeren én dat gezondheid echt je allerbelangrijkste bezit is. Het heeft mij echter ook aangezet om nog meer uit het leven te halen. 

Ik legde de lat hoog tijdens mijn studie en ging voor een carrière bij grote multinationals. Barstend van ambitie maakte ik snel mooie stappen. Door mijn drive gaf ik vaak prioriteit aan mijn werk en creëerde ik als bezige bij ook privé weinig rustmomenten. Door vol in de actiemodus altijd maar door te gaan werden vakanties oplaadmomenten. Elke keer weer schreef ik mooie dromen en doelen op die ik vervolgens maar beperkt of tijdelijk waarmaakte. Ik deed genoeg leuke dingen, maar had toch het gevoel dat ik niet echt het leven van mijn dromen aan het leiden was.

Toen ik moeder werd besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde de meest energieke, fitte en gezonde versie van mezelf worden en een betere work-life balance creëren. Het werd mijn passie en ik besloot te leren van de beste leermeesters op aarde. Een nieuwe way of life en een van de meest waardevolle periodes in mijn leven. 

Al snel voelde ik me energieker, fitter, lekkerder in mijn vel en ik had geen darmklachten meer (ik had echt jaren met een opgeblazen buik en krampen rondgelopen). Ik voelde mij zo blij en dankbaar dat ik ontdekt had wat echt werkte en de sleutel tot een energieker, fitter en gezonder lijf gevonden had.

En toen gebeurde het

In 2018 bereikte ik de leeftijd waarop mijn vader ziek werd. Onbewust en bewust een moment voor reflectie. 

We besloten voor een derde kindje te gaan. Na enkele vroege miskramen leek het goed te gaan, maar helaas verloren we in 2019 onze dochter na 16 weken zwangerschap. Ik merkte ik dat ik niet meer de energie uit mijn werk haalde die ik erin stopte. Het was tijd om eens goed stil te staan bij de vragen “Wie wil ik zijn?” en “Wat wil ik echt?”.

Mijn verhaal Hanneke I PowerFem
En toen verder
Tijdens een inner journey van een jaar vormde zich het antwoord.

Als Marketing en Sales manager heb ik altijd al een passie gehad voor het begrijpen van menselijk gedrag. Hoewel ik mijn werk super leuk vond, wist ik ook dat er veel meer in mij zat dan wat ik liet zien en vooral dat ik meer wilde bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken. Ik wist dat ik met mijn passie voor gezonde voeding, lifestyle en gezondheid aan de slag moest (en wilde hiermee meer positieve energie de wereld in brengen)

Ik besloot al mijn passies te combineren en mij middels studies, trainingen en boeken verder onder te dompelen in voeding, gezondheid, vitaliteit, balans, mindset en geluk. 

Door alle inzichten te combineren en aan te vullen met mijn eigen levenservaring, ontdekte ik hoe je je energie en vitaliteit significant kunt boosten én wat het effect hiervan is, op korte en lange termijn.

Een nieuw avontuur

Na een succesvolle carrière van ruim 14 jaar besloot ik om mijn hart te volgen. Ik gooide het roer om, werd gecertificeerd OERsterk coach en orthomoleculair hormoon expert en startte mijn eigen bedrijf: PowerFem. 

Middels 1:1 coaching en een op maat gemaakte aanpak help ik jou naar de meest energieke, fitte, vitale en mentaal sterkste versie van jezelf. Mijn Be The Best You-methode is unieke combinatie van mindset-, life en OERsterk lifestyle coaching, verrijkt met orthomoleculaire geneeskunde. Hiermee maak ik het verschil.

Ik leer je hoe je zelf invloed hebt op je fysieke en mentale welzijn. Pas als je jouw lichaam voedt in plaats van vult en echt geeft wat het nodig heeft, kan het optimaal zijn werk doen en goed voor jou zorgen. En dat heeft niet alleen een geweldige uitwerking op jezelf, maar ook op alle mensen om je heen.

Tijd om te lachen.

Wat een zware kost he? Tijd voor wat luchtigers.
Wat een zware kost he? Tijd voor wat luchtigers.

Mensen die mij goed kennen weten dat ik alles vol overgave doe, maar ook dat ik mezelf vooral niet te serieus neem. Droge humor, flauwe grappen, zelfspot, LOL: I love it! 

Hierbij nog een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

En nu jij!

Ik ben oprecht heel benieuwd naar jou! Wie ben je? Wat is jouw verhaal, wat doe je en wat zijn je uitdagingen? Wat zou je anders willen zien? Waar droom je van?

Ik vind het leuk om wat van je te horen! Ook als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen. Laat het me weten, dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

Traject op maat

10 weken lang intensieve 1:1 coaching waarin we echt samen aan de slag gaan. Al mijn kennis en ervaringen als OERsterk coach en orthomoleculair women’s health expert zet ik in voor de beste aanpak voor jou. Dit is een persoonlijk traject, op maat gemaakt. We gaan als team voor blijvend resultaat, met een flinke dosis fun!