Maak kans op een gratis 1:1 Doorbraak call!

Van moe en futloos doorbikkelen naar gemotiveerd aanpakken!

Hey doorpakker!

Ben jij klaar met doorbikkelen en voel je aan alles dat het tijd is voor verandering? Verlang je ernaar om weer vol energie en met een big smile in de spiegel te kijken?

Jouw leven te benutten zoals het bedoeld is?

THAT’S ME!

Dit is je kans om het anders te doen en je de rest van je leven energieker, gezonder, fitter én gelukkiger te voelen.

Als OERsterk coach en orthomoleculair women’s health expert is het mijn missie om vrouwen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Barstensvol energie, fit, gezond en lekker in hun vel, zodat ze alles kunnen waarmaken waar zij van dromen. Het leven is dan echt op zijn mooist en dat gun ik jou ook!

Want zeg nou zelf: 

Jij verdient het toch om volle bak te genieten en jouw fijnste leven te leiden?

Tijdens de 1:1 gratis Doorbraak call t.w.v. €97 (via Zoom):

Gratis health call I PowerFem
Elke maand – op de 1ste en de 15de– selecteer ik twee vrouwen voor deze gratis call. Als je geselecteerd bent neem ik persoonlijk contact met je op om de sessie in te plannen.

Voorafgaand aan het gesprek bekijk ik jouw antwoorden op de vragenlijst zodat ik je tijdens de sessie minimaal 3 waardevolle tips kan geven die helemaal op jou van toepassing zijn én waar je direct gemotiveerd van raakt om mee aan de slag te gaan.

Na dit gesprek:

Klik op onderstaande button en zet meteen de eerste stappen richting lekker in je vel zitten, een bewuste en positieve mindset en een healthy lifestyle die je wél kunt volhouden. En zelfs elke dag super blij van wordt!

Ik kijk uit naar je antwoorden. Ook als je niet geselecteerd bent, ontvang je een berichtje van mij.