EMB-test: Meten = Weten

Wil jij inzicht in jouw gezondheid of mogelijke oorzaken van jouw klachten?

Doe de EMB Bloedtest
in het Mini Power traject!

En krijg specifiek inzicht waarmee je doelgericht aan de slag kunt om je energieker, fitter en gezonder te voelen. 

In mijn eigen zoektocht naar het oplossen van spijsverteringsproblemen heeft deze test mij enorm geholpen! Ik kreeg inzicht in de oorzaak van mijn klachten (opgeblazen buik en krampen) én ik kon gericht aan de slag om deze aan te pakken. Kort nadat ik met mijn EMB-uitslagen aan de slag was gegaan, waren deze klachten geschiedenis. Ik had zo veel meer energie! 

Ik ben heel blij dat ik jou nu ook kan helpen om van je klachten af te komen en de beste versie van jezelf te worden.

Wat is een Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)?

De EMB bloedtest is een algehele gezondheidscheck om inzichtelijk te krijgen hoe jouw lichaam ervoor staat en wat je kunt doen om dit te gaan verbeteren. Het is een energetische bloedtest waarmee je ook net die “missing link” van jouw klachten kunt achterhalen.

Waarom een EMB Bloedtest?

Met een EMB test kun je zien of er voedselintoleranties, vitamine en mineralen tekorten, darm- en leververstoringen, belastingen of hormonale disbalansen zijn die jouw klachten veroorzaken. Ook je schildklier, immuunsysteem en stress systeem kunnen gemeten worden met de EMB bloedtest. Vage klachten komen altijd ergens vandaan! De EMB test geeft daar heldere inzichten in.

Heb je geen klachten? Je kunt de EMB test ook inzetten als een algehele APK-test voor je lijf.

EMB bloedtest en Mini Power Traject I PowerFem

Een EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat, naast het reguliere bloedonderzoek, je bloed ook onder een microscoop bekeken wordt en holistisch via een bioresonantie apparaat. 

Deze uitgebreide bloedtest geeft je hierdoor meer waardevolle inzichten en bruikbare informatie, waarmee je nog gerichter aan de slag kunt met jouw energielevel en gezondheid.

Wat kunnen we meten?

Reguliere bloedwaardes die gemeten worden:

Trombocyten (bloedplaatjes)
Rode bloedcellen (erytrocyten)
Witte bloedcellen (leukocyten)
Hemoglobine (Hb)
Hematocriet (Ht)
Mean Corpuscular Volume (MCV)
Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Energetische verstoringen die gemeten kunnen worden:

Vrije radicale belasting
Leverbelasting
Darmverstoring
Hormoonverstoringen
Neurotransmitters
Parasietbelasting
Adrenale Status
pH balans
B12-status
Vitamine-, mineralen- en spoorelementen tekorten
Toxische belasting
Virale belasting
Bacteriële belasting
Geopatische stress
Pancreasinsufficiëntie (insulineresistentie)

Hoe werkt het?

De EMB test is standaard inbegrepen in dit EMB Mini Power traject en bij het Be The Best You Premium 1:1 traject van 10 weken.

Heb je al eerder een EMB test bij mij gedaan en ben je benieuwd hoe je er nu voor staat? Dan kun je een hertest bij mij boeken.

Stap 1

Ik stuur je de bloedtest op en je krijgt van mij digitale instructies om deze zelf af te nemen. Dit gaat middels een vingerprikje. Je kunt er ook voor kiezen om een intake-prik afspraak te maken bij mij in Den Haag.

Stap 2

Je stuurt de bloedtest naar het lab. Na 3 tot 4 weken ontvang ik de uitslag. Op basis hiervan stel ik een persoonlijk advies op m.b.t voeding, leefstijl en suppletie

Stap 3

We bespreken de uitslag en je krijgt een uitgebreid adviesrapport met alle parameters uitgelegd en je persoonlijk advies. Dit advies en rapport ontvang je ook per mail.

Stap 4

Na 4 weken een kort follow-up consult (30 minuten) om te bespreken hoe het gaat en nog wat laatste tips mee te geven.

Wat krijg je?
Bloedanalyse en advies I PowerFem

Overzicht:

De investering
voor dit EMB Mini Power traject is

€297,- inclusief BTW.

Veelgestelde vragen:

Heb je vage klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, darmproblemen (opgeblazen buik bijvoorbeeld) of hoofdpijn, maar kan de huisarts niets vinden? Wil jij je hier niet bij neerleggen en de oorzaak achterhalen?

Dan biedt een EMB test echt meerwaarde. Met de test wordt zo ontzettend veel gemeten, dat vaak duidelijk wordt waar jouw klachten vandaan komen. Dit kan bijvoorbeeld een darmprobleem zijn, maar misschien ontgift jouw lever wel niet goed, kun je niet goed tegen bepaald voedsel of heb je specifieke vitaminetekorten. Als je dit weet, kun je echt gericht de oorzaak aanpakken! Mijn advies stel ik op op basis van de uitslag en jouw klachten. Zo’n 80% van de mensen die een EMB test doet en met de adviezen aan de slag gaat, knapt enorm op.

Ook als je het beste voor je lichaam wilt en jezelf een algehele gezondheidscheck gunt, is de EMB bloedtest geweldig om in te zetten. Je auto krijgt ook elk jaar een APK en dit mag jij jezelf ook gunnen. Alleen met een lichaam dat optimaal functioneert kun je jouw mooiste leven waarmaken.

Nee, de EMB test is een energetische bloedtest met een meer holistische benadering. Het vervangt dus niet een reguliere bloedtest bij de huisarts. Een deel is hetzelfde als regulier onderzoek bij de huisarts (zoals je rode en witte bloedcellen en hemoglobine) en een deel is energetisch. Het energetische gedeelte wordt onder een microscoop bekeken en via een bioresonantie-apparaat (trillingen).

Uiteraard! Ik deel het rapport met je en stel een persoonlijk plan op met voedings-, lifestyle en suppletie advies.

Dit doe je middels een klein vingerprikje (dit wordt meestal niet als pijnlijk ervaren). Ik stuur je de bloedtest op. Hier zit een prikkertje en een buisje in waarmee je het bloed opvangt. Je ontvangt van mij duidelijke instructies zodat je precies weet hoe je het prikken zelf kunt doen. Enkele druppels bloed zijn al voldoende.

Ja, bij dit EMB Mini Power traject zit 1 uur advies en coaching + 30 minuten follow up inbegrepen. Bij een EMB hertest heb je al de nodige kennis en bespreken we de uitslag in een 45 minuten online consult.

Nee, de kosten voor dit EMB Mini Power traject worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

EMB health update (€227,-)

Heb je eerder een EMB test gedaan en ben je benieuwd hoe je er nu voor staat? 

Boek dan een EMB hertest! Dit kan door te mailen naar hanneke@powerfem.nl

Wat krijg je bij een EMB health update?

>>> Rapport met de grootste verschillen tov je eerste EMB test

>>> Persoonlijk voedings-, leefstijl- & suppletie-advies

>>> Online consult van 45 minuten waarin we je uitslag en progressie bespreken

Disclaimer:

De adviezen vanuit de EMB test hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een tekort aangeeft. EMBTest® werkt uitsluitend met instemming van de cliënt. Een EMB test vervangt niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.