1:1 kickstart

Eindelijk energiek,

fit en lekker in je vel

Als OERsterk coach en orthomoleculair women’s health expert coach ik jou naar een energiek en fit lijf waar je elke dag blij van wordt. 

Na deze 1:1 sessie heb je een persoonlijk actieplan waarmee jij met plezier jouw energie en gezondheid next level brengt.

Ben jij…
Klaar met doorbikkelen en verlang je naar meer energie?

Heb jij een druk en actief leven waar je van geniet, maar wat je ook veel energie kost?

Ben je er klaar mee om je regelmatig moe of futloos te voelen, waardoor je minder uit je leven haalt dan je zou willen?

Heb je het gevoel dat je altijd “aan” staat en snak je naar meer rust en een betere balans?

Lijkt het je heerlijk om ‘s ochtends uitgerust wakker te worden en ook gedurende de dag eindeloos veel energie te hebben? Niet meer ‘s avonds bekaf op de bank ploffen (bye bye sportles)?

Verlang je naar een fitter en gezonder lijf? Weer echt lekker en misschien ook wat strakker in je vel zitten? Afrekenen met vage klachten?

Stiekem ben je aan het doorbikkelen. Je geniet minder van je leven dan je zou willen en dat knaagt aan je.

Als kei in goede voornemens heb je inmiddels al het een en ander geprobeerd.

Elke keer weer vol goede moed, maar tot dusver zonder blijvend resultaat

Zo wil je niet verder gaan. Je bent er he-le-maal klaar mee. Dat voel je aan alles. Online zie je veel tips en informatie voorbij komen, maar welke goeroe moet je geloven en wat gaat voor jou nu echt het verschil maken? Dit keer wil je echt resultaat boeken, maar hoe ga je dit nu echt voor elkaar krijgen zonder terug te vallen in je oude gewoontes én op een voor jou haalbare manier?

Herkenbaar? Dan zit je hier goed. Ik ben blij dat je mij gevonden hebt. Want weinig energie, moe zijn, vage klachten, doorbikkelen en niet lekker in je vel zitten..het is allemaal zo zonde. En al zeker niet normaal. Gelukkig is het ook niet nodig.

Tijd is je meest kostbare bezit, dus verspil er niet meer van en laat mij je helpen om energieker, fitter en gezonder te worden én te blijven. Samen gaan we aan de slag om inzichtelijk te krijgen wat voor jou de juiste koers is. Je krijgt een concreet en persoonlijk actieplan dat werkt, waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat.

It’s time to own your power!

Hoe zou het voor je zijn als..

Je ‘s ochtends wakker wordt en zin hebt om aan je dag te beginnen! Vol energie en met een inspirerend goed humeur stap je de badkamer in. Je wordt blij als je in de spiegel kijkt. Je voelt je gezond, fit, opgewekt en ziet er fris uit. Je lijf krijgt wat het nodig heeft en voelt daardoor sterker dan ooit. Je vage klachten zijn geschiedenis. Wat voelt dat lekker! Je hebt zelfs geen koffie meer nodig om je dag te gaan rocken!

Jouw happy mood is aanstekelijk. Met gemak en plezier krijg je voor elkaar wat jou blij en gelukkig maakt. Je geniet van je kostbare tijd met alle lieve mensen om je heen, je vrije tijd, je werk. Van alles eigenlijk.

In plaats van ‘s avonds uitgeput op de bank crashen voor wat uurtjes netflix of scrollen door social media, heb je nog genoeg energie om iets leuks te gaan doen. Sporten, quality time met je partner of vrienden, you name it. Je hebt er zin in! Je voelt je goed en dat heeft een positief effect op alles.

“Your life does not get better by chance, it gets better by change.”

Jim Rohn

Na Be The Best You Kickstart:

Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde.

Dit is je kans om het anders te gaan doen en jouw leven te benutten zoals het bedoeld is!

Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen! Dit is hét moment om je de rest van je leven energieker, gezonder, fitter én gelukkiger te voelen!

Wat krijg je?

1:1 sessie

Een 1:1 online sessie: 60 minuten toegang tot al mijn kennis en ervaring

Kickstart Scan en Eetdagboek

Vooraf vraag ik je deze in te vullen, zodat ik deze voor onze sessie kan doornemen en we echt goed op jouw persoonlijke situatie kunnen inzoomen.

Het plan

Health check en persoonlijk actieplan met:

Coaching

Concrete tips en oefeningen waarmee je direct resultaat ervaart

Uitbreiding

Eventueel aan te vullen met een EMB Bloedtest, Hormoontest en/of gepersonaliseerde bloedwaardentest

RESULTAAT

Een mooier leven voor de rest van je leven.

De investering
De investering voor Be The Best You Kickstart is:

€127,- inclusief BTW.

Zij gingen je voor:

Wat een bron aan informatie en tips!

Ik was al aardig bezig met voeding, beweging en mindset en bekend met de uitgangspunten van OERsterk, maar zocht iemand die mij kon helpen onderzoeken waar ik met mijn leefstijl verbetering kan aanbrengen. Er is zo’n overdaad aan informatie, alles lijkt dé absolute oplossing te zijn voor instant vitaliteit… 

Ik heb drie gesprekken gehad met Hanneke en dat heeft me inzicht, focus en motivatie gebracht. Er is meer rust en duidelijkheid waar ik de komende tijd verder mee aan de slag kan en dat geeft al direct energie. Hanneke is een fijne, enthousiaste vrouw die oog heeft voor jou en waar jij staat. Met een heldere uitleg en passie geeft ze inzicht in de verschillende aspecten die jouw vitaliteit bepalen en tips om direct mee aan de slag te gaan. Daarbij is Hanneke erg toegankelijk. Vragen tussen de gesprekken door worden snel beantwoord en een tussentijds berichtje om de motivatie en focus te houden behoren ook tot de mogelijkheden. Als ik in de toekomst vragen heb of tips kan gebruiken plan ik zeker weer een gesprek in met Hanneke!

VERA

“HANNEKE IS EEN SUPER FIJNE SPARRINGSPARTNER EN MOTIVATOR.”

‘De energie spat al van het scherm zodra Hanneke in beeld komt, heerlijk om een sessie met haar al zo te beginnen. Ze is een super fijne sparringspartner en motivator. Hanneke heeft me helder inzicht gegeven in mijn lifestyle en goede verbeterpunten gegeven die ik nu dagelijks met succes toe pas. Voor mij was dit meer bewegen tijdens werkdagen en voldoende tijd nemen voor echte ontspanning. En dat voelt goed! Dankjewel Hanneke <3’

LISELOTTE

Hi!

Ik ben
Hanneke
Oersterk en orthomoleculair women’s health expert

Als OERsterk en orthomoleculair women’s health expert help ik jou naar een energieker, fitter en gezonder lijf met een healthy lifestyle die geen moeite kost, maar waar je elke dag blij van wordt. Zodat je vol energie alles kunt waarmaken waar jij van droomt en het beste van jezelf kunt geven aan alle mensen waar je van houdt. Dat is hoe het leven volgens mij bedoeld is.

Ik zie zo vaak vrouwen die met weinig energie meer aan het overleven zijn en niet super lekker en stralend in hun vel zitten. En dat vind ik zo zonde! 

Doordat ik op jonge leeftijd van dichtbij gezien heb dat een lang en gezond leven niet zomaar een gegeven is, ontwikkelde ik een enorme drive om alles uit het leven te halen. Hierdoor had ik jaren het ‘talent’ om altijd maar door te gaan, gaf ik vaak prioriteit aan mijn werk en creëerde ik ook privé weinig rustmomenten.

Toen ik moeder werd besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde de meest fitte en energieke versie van mezelf worden en een betere work-life balance creëren. Het werd mijn passie en ik besloot te leren van de beste leermeesters op aarde. Een van de meest waardevolle periodes in mijn leven.

Al snel voelde ik me energieker, fitter, lekkerder in mijn vel en ik had geen darmklachten meer (iets waar ik echt jaren mee had rondgelopen). Ik voelde mij zo happy en dankbaar dat ik ontdekt had wat echt werkte en de sleutel tot een energieker, fitter en gezonder lijf gevonden had. 

Na ruim 14 jaar een succesvolle carrière te hebben gehad, merkte ik dat ik behoefte had aan meer voldoening en betekenis. Het was tijd om nog meer mijn hart te volgen. Daarom gooide ik het roer om en startte ik mijn eigen bedrijf: PowerFem. 

Middels 1:1 coaching en een op maat gemaakte aanpak help ik jou naar de meest energieke, fitte, gezonde en mentaal sterkste versie van jezelf. Mijn Be The Best You-methode is unieke combinatie van mindset-, life en OERsterk lifestyle coaching, verrijkt met orthomoleculaire geneeskunde. Hiermee maak ik het verschil.

Ik leer je hoe je zelf invloed hebt op je fysieke en mentale welzijn. Pas als je jouw lichaam voedt in plaats van vult en echt geeft wat het nodig heeft, kan het goed zijn werk doen en goed voor jou zorgen. En dat heeft niet alleen een geweldig positieve uitwerking op jezelf, maar ook op alle mensen om je heen.

One day or day one. You decide.

Dat je tot hier hebt gelezen is niet zonder reden.. Het is tijd voor duurzame verandering en dat weet je!

Je gaat je niet vanzelf beter voelen helaas. Dit is je kans om het eindelijk anders te gaan doen! Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde. Jouw leven is toch veel mooier als je er vol energie, optimaal van kunt genieten?

Niemand kijkt aan het einde van zijn leven terug met de gedachte “Wat ben ik blij dat ik zo gebikkeld heb”. Mensen hebben eerder spijt dat ze niet hun dromen en een gelukkiger leven nagestreefd hebben. Hoe lang ga jij nog door met doorbikkelen? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Juist nu is het moment om alles uit je leven te halen dat er in zit! Als je tot hier gelezen hebt dan weet je dat dit voor jou de juiste stap is.

Veelgestelde vragen:

Het traject is speciaal voor vrouwen met een druk en actief leven. Enthousiaste multitaskers die er zeker van willen zijn dat ze echt hun mooiste leven leiden en zich hiervoor energieker, gezonder, fitter en relaxter/lekkerder in hun vel willen voelen. Twijfel je of het ook voor jou is? Mail mij gerust op hanneke@powerfem.nl en dan denk ik met je mee!

Dat kan zeker! Ik noem dit een Be The Best You Kickstart, omdat de ervaring leert dat dit jouw eerste grote stappen zullen zijn naar vol energie jouw mooiste leven leiden. Na onze Kickstart zul je merken dat je als vanzelf meer gezonde keuzes zult maken én dat jij je mentaal en fysiek energieker en krachtiger voelt.Het voordeel van meerdere sessies is dat ik je begeleid terwijl jij aan je doelen werkt. We kunnen tijdens dit proces finetunen, spelen steeds in op jouw behoeften en gaan de diepte in. Hierdoor heb je maximaal én blijvend resultaat! Hoeveel sessies je wilt of nodig hebt, hangt helemaal van jou en je situatie af. Wil je weten hoe in je 10 weken de meest energieke, fitte en gezonde versie van jezelf kunt worden én blijven? Dan is Be The Best You Premium nog interessanter voor jou.

Je kunt me altijd vrijblijvend een berichtje sturen via hanneke@powerfem.nl, om even te sparren en te kijken wat voor jou het meest geschikte aanbod is.

Wanneer je mij een bericht stuurt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

De sessie kan online of bij mij in Den Haag plaatsvinden. Wat voor jou handig en prettig is!

“Ik ben al zo druk” of “Ik red het nog wel even zo” hoor ik vaak en dat snap ik ook helemaal.

Wat je je wel mag afvragen: wat is je leven waard als je meer aan het doorbikkelen en overleven bent dan vol energie jouw mooiste leven leeft? Hoe lang ga je nog door voordat je in actie komt? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Juist nu is het moment om alles uit je leven te halen dat er in zit!

Ja, dat kan. Door sommige werkgevers wordt het traject (deels) vergoed. Bijvoorbeeld als coachingstraject. Vraag dit na bij je werkgever.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje via hanneke@powerfem.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!